Studieprojekt/kandidatafhandling - Folkesundhed - Forår 2019 at AK Bruun ApS

Posted 3 months ago

Vil du være med til at udvikle et sundhedskoncept til forebyggelse af livsstilssygdomme? 
OfficeFit ApS er en spændende virksomhed i Holstebro, som har fokus på en bred vifte af private og offentlige virksomheder, hvor personalet hovedsagelig er beskæftiget ved ensartet og stillesiddende arbejde. Vores helt overordnede vision er at indlejre en positiv kulturændring hos vores kunder ved at implementere et bevægelseskoncept, som bryder med det omfattende, stillesiddende arbejde og gør bevægelse til en naturlig del af de ansattes arbejdsdag.

OfficeFit ApS har udviklet bevægelseskonceptet, som består af forskellige former for ergonomisk udstyr kombineret med en digital platform samt professionel faglig sundhedsrådgivning.  OfficeFit vækster – og det går hurtigt. Mere end 10.000 brugere – såvel danske som udenlandske – har i dag glæde af vores koncept, og vi forhandler p.t. med flere store virksomheder og organisationer.

En vigtig del af sundhedskonceptet er et ”Årshjul”, hvor vi hver måned retter fokus på et nyt tema indenfor bevægelse og sundhed. I foråret 2019 har vi besluttet, at årshjulet skal udvikles yderligere, og her har vi brug for din hjælp.

Vi ønsker:

  • at du vurderer OfficeFits nuværende Årshjul og kommer med forslag til, hvordan vi kan  kvalitetsudvikle det med nye, forebyggende og sundhedsfremmende aktiviteter
     
  • at du kan komme med forslag til, hvordan vi kan implementere aktiviteterne hos  virksomhederne og efterfølgende evaluere resultaterne i forhold til sygdomsforebyggelse.

Vi forestiller os, at du f.eks. er kandidatstuderende indenfor Folkesundhedsvidenskab – men andre uddannelsesretninger kan bestemt også være relevante.

Opgaven er ret omfattende og kan derfor strække sig over flere semestre og afsluttes med en kandidatafhandling. Du får alle muligheder for at anvende nye teorier i praksis, og du vil naturligvis få adgang til de data, du har behov for under forløbet, ligesom du vil indgå i et naturligt og tæt samarbejde med det daglige ledelsesteam hos OfficeFit og øvrige studerende, som er tilknyttet virksomheden indenfor andre fagområder.

Vi tilpasser løbende vores virksomhedsorganisation i takt med udviklingen, og i den forbindelse vil det være naturligt også at overveje oprettelse af en ledig stilling indenfor ovennævnte område.

Hvis du er interesseret i projektet og har spørgsmål, er du meget velkommen til at rette henvendelse til Anna Katrine Bruun fra AK Bruun ApS, som koordinerer processen i samarbejde med OfficeFit ApS.

Vi ser frem til at høre fra dig.
Så snart projektet er besat, vil alle henvendelser og fremsendte bilag fra studerende blive slettet jf. Persondataloven.

Apply now
Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on Careerland can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.