Optimering af processer i Økonomi- og Lagerstyring hos Siedle Nordic A/S at Siedle Nordic

Posted 3 months ago

Specialeprojekt: Optimering af processer i Økonomi- og Lagerstyring hos Siedle Nordic A/S

Er du vores næste specialesamarbejdspartner?

Mangler du en dedikeret og interessant virksomhed som specialesamarbejdspartner i foråret 2019? Så åbner Siedle Nordic dørene op for samarbejde inden for: Økonomi- og Lagerstyring/Controlling

Om Siedle Nordic

Siedle Nordic A/S er i dag ejet af en tysk koncern som er en af Europas førende producenter af kommunikations- og systemløsninger med samlet set 550 medarbejdere. Siedle Nordic A/S, som har hovedafdeling i Hvidovre, har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Siedle-løsninger er kendetegnet ved simpel funktionalitet og tidløst design i højeste kvalitet, således at produkterne altid lever op til kundens behov med brugervenligheden i fokus.

Opgaven

Siedle Nordic oplever udfordringer på lagerstyring og koordinering: afvigelser, mangel på flow m.m. Der er derfor behov for at strømline, forbedre og systematisere Siedle Nordic’s interne processer indenfor økonomi- og lagerstyring, indkøb og meget mere. (ERP) Siedle Nordic søger i den forbindelse en studerende, der mangler en specialesamarbejdspartner og kunne tænke sig at kaste et ”frisk blik” på organisationen og komme med nye ideer til ovenstående.

I opgaven kan du f.eks. kigge nærmere på:

 • Analysearbejde i relation til Siedle Nordic’s forskellige aktiviteter samt controlling af Siedle Nordics lagerstyring i Navision, som bl.a. inkluderer ordreprocesser, økonomisk rentabilitet, likviditetsstyring, lokationsstyring.
 • Optimeringsmuligheder i forhold til Økonomi- og Lagerstyring og sikre at disse implementeres på tværs af organisationen.
 • Hvordan vi kan styrke og kvalitetssikre egenkontrol og interne processer? 
 • Forslag til andre, nye eller bedre kontrolprocesser?

Vi er meget åbne over for andre vinkler på samarbejdet. Det står dig dog frit for, hvordan du vil gribe opgaven an. Vi ser dog gerne, at specialet munder ud i konkrete forbedringsforslag.

Vi kan tilbyde

Gennem hele din specialeskrivningsproces får du stillet en kontorplads til rådighed, derudover adgang til internet, printer og andre kontorfaciliteter.

 • Mulighed for at observere arbejdsdagen hos Siedle Nordic, og foretage interviews og-eller en eller flere undersøgelser blandt vores medarbejdere.
 • Indsigt i en af Europas førende producent af kommunikations- og systemløsninger
 • Mulighed for at sparre med kommunikations- og marketingansvarlig, Lana Sadikovic og CEO, Per Thomsen

Kvalifikationer

 • Du er i gang med en relevant uddannelse på CBS
 • Du er analytisk stærk og struktureret og formår at have øje for detaljen samt se mønstre og afvigelser herfra
 • Du har gode kompetencer inden for økonomi og er interesseret i empirisk arbejde
 • Du kan koble teori og praksis og har en professionel og seriøs tilgang til samarbejdet
 • Opgaven skrives som speciale

Ansøgning og yderligere information

Send en mail til Lana Sadikovic ls@siedle.dk, hvor du kort fortæller, hvordan du forstiller dig at gribe opgaven an: en beskrivelse af dit specialeemne og metode samt en kort beskrivelse af dig selv og din uddannelsesmæssige baggrund, vedlæg dit CV og karakterudtræk for kandidatuddannelsen. Samarbejdet indledes med et møde, hvor du får en introduktion til Siedle Nordic og de problemstillinger, som kræver handlinger og løsninger.

Spørgsmål: Sidder du med spørgsmål til mulighederne for specialesamarbejde med Siedle Nordic i foråret 2019? Så kontakt Lana Sadikovic ls@siedle.dk +45 7690 4141

Apply now
Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on Careerland can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.