Teknologisk Institut

Multiple industries

165 followers

Vi arbejder for at udvikle dansk erhvervsliv og gavne samfundet. Så det er afgørende, at vi har innovative, samarbejdende og resultatorienterede medarbejdere, der gør en forskel.

Danmarks førende innovationsinstitut

På Teknologisk Institut styrker vi Danmarks konkurrenceevne gennem innovation. Vi har til formål at formidle og udvikle nye teknologier til gavn for erhvervsliv og samfund. Det gør vi ikke mindst gennem forsknings- og udviklingsprojekter, hvor vi sammen med kunder og samarbejdspartnere udvikler innovative løsninger, der virker i praksis.

Vi arbejder internationalt for miljø og samfund

Vi udvikler nye teknologier og metoder, der gavner miljø og samfund. Vi er førende på en lang række højteknologiske områder og hjælper således virksomheder med at imødegå eksempelvis miljømæssige udfordringer og det konstante behov for nytænkning i globalt perspektiv.

Du bliver mødt af et introduktions- og udviklingsprogram, som er målrettet dit arbejde på Teknologisk Institut. Vi har defineret tre karrierespor: et lederspor, et projektlederspor og et specialistspor, der understøttes af udviklingsforløb og som giver dig mulighed for at udfolde dine kompetencer på bedste vis.

Vi lægger vægt på store frihedsgrader i arbejdet. Det giver plads til udvikling og innovation samtidig med, at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er alt sammen med til, at vi kan gøre en væsentlig forskel.

Dine kompetencer gør en forskel

Som konsulent på Teknologisk Institut går dine stærke faglige kompetencer hånd i hånd med alsidighed i arbejdsopgaverne. Det gør en synlig forskel, når vi omsætter viden og faglige kompetencer til praksis, både som projektledere i forsknings- og udviklingsprojekter, gennem specialiserede rådgivningsopgaver og undervisning i de nyeste teknologier og metoder, samt når vi foretager analyser i vores avancerede laboratorier.