Kammeradvokaten

Legal Services

282 followers

JURA- ELLER ERHVERVSJURASTUDERENDE?

Kammeradvokaten har en række tilbud til jura- og erhvervsjurastuderende i hele landet – vedr. både din karriere inden for jura og udvikling af dine faglige kompetencer. Vores knap 40 dygtige studerende hjælper dagligt vores advokater og fuldmægtige med selvstændig juridisk opgaveløsning. Derudover holder vi året igennem sommerskole, talentprogram, eksamensworkshop og Kammercafé, hvor du har mulighed for på forskellige måder at få indblik i arbejdsdagen på et advokatkontor.

STUDENT HOS OS

Som student hos os bliver du tilknyttet en af vores faggrupper. Jobbet består i at hjælpe advokater og fuldmægtige med f.eks. udarbejdelse af notater om juridiske problemstillinger, udkast til processkrifter og kildesøgning. Arbejdet er præget af selvstændig juridisk opgaveløsning - selvfølgelig med rig mulighed for sparring med firmaets jurister og de andre studenter.

Vi er en afslappet og social arbejdsplads, der har ambitionerne og forretningen for øje. Mulighederne for at realisere dine ønsker til karriere- og kompetenceudvikling afhænger både af dine ambitioner og dit potentiale.

Vi lægger meget vægt på, at dit studie har førsteprioritet. Jobbet som student er fleksibelt, både hvad angår arbejdstiden og tilrettelæggelsen, og du får desuden en uges læseferie op til hver eksamen.

Efter et års ansættelse er der f.eks. mulighed for at rokere til en anden faggruppe, og når afslutningen på dit studie nærmer sig, kan du drøfte muligheden for en fuldmægtigstilling og dermed et specialestipendium.

 

ANDRE TILBUD

Foruden eksamensworkshops, sommerskole og Kammercafé tilbyder Kammeradvokaten ambitiøse jurastuderende og stud.merc.jur’ere at få indsigt i, hvad det kræver at arbejde i et af landets største advokatfirmaer via vores Talentprogram for kandidatstuderende. Vi søger nye kandidater til Talentprogrammet til foråret, men vi afholder løbende spændende arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for studerende og modtag studierelevante nyheder om karrieremuligheder, arrangementer og andre tilbud til studerende.