Kammeradvokaten

Legal Services

282 followers

KARRIERE HOS KAMMERADVOKATEN

OGSÅ MERE END SPECIALISTER

Vi er specialister i Danmark, men vi er også et firma i rivende udvikling, hvor nye forretningsområder udforskes. Flere og flere af vores ydelser ligger i krydsfeltet mellem juridiske og forretningsmæssige forhold, hvorfor du tidligt i din karriere vil stifte bekendtskab med hvordan vi leverer værdiskabende rådgivning og løsninger for vores kunder.

ADVOKATFULDMÆGTIG ELLER ERHVERVSJURIDISK FULDMÆGTIG

Vi tilbyder dig en af branchens bedste udviklingsprogrammer og unikke muligheder for at udvikle dig i rekordfart på flere parametre. Din udvikling tager fart på både din juridiske faglighed og personlig udvikling.

Solidt fagligt fundament  

Du vil allerede fra din første dag hos os prøve kræfter med udfordrende advokatarbejde inden for flere forskellige sagsområder. Som fuldmægtig bliver du tilknyttet en af vores fem hovedfaggrupper:

  • Insolvens
  • Transaktioner, kontrakter og udbud
  • Offentlig ret
  • Skatter og afgifter
  • Proces.

Som erhvervsjurist bliver du tilknyttet enten Transaktioner, kontrakter og udbud, Insolvens eller evt. Offentlig ret.

Når du har været 1½ år i én gruppe, rokerer du til en anden faggruppe. Således får du berøring

med en bred vifte af sagstyper i løbet af din fuldmægtigtid, som skal være med til at give dig det bedst mulige faglige fundament for din videre karriere i firmaet.

VI TILBYDER

Vi stiller store krav til vores medarbejdere og forventer en løbende faglig og personlig udvikling. Derfor tilbyder vi attraktive løn- og ansættelsesvilkår i et moderne og uformelt miljø med gode karrieremuligheder.

Jobbet som fuldmægtig er fleksibelt, både hvad angår arbejdstiden og -tilrettelæggelsen. Alle jurister får stillet en hjemme-pc og iPhone til rådighed.

Nyuddannede får tildelt ferie alt efter hvornår de starter på året, og dertil kommer en attraktiv bonusordning samt gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring. Vi har fokus på sundhed og tilbyder sunde måltider til både frokost- og aftensmad, fysioterapeut og aktive personaleforeninger.