Kammeradvokaten

Legal Services

284 followers

Vi er altid på udkig efter dygtige, forretningsorienterede jurister, der ikke blot har styr på juraen, men som også forstår at se sagerne i et større perspektiv, og hjælpe kunderne med at realisere deres fulde potentiale.

Specialister i Danmark

EN DAG HOS KAMMERADVOKATEN

Vi er en arbejdsplads med en stærk kultur og et inspirerende tværfagligt miljø, dygtige kolleger og stort engagement. Vi har ambitioner og forretningen i fokus. Vi er samtidig en uformel og dynamisk arbejdsplads med plads til selvstændigt ansvar. Det er et ungt kontor med et stort antal unge partnere, advokater og fuldmægtige, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok. Vi er specialister i Danmark, men vi er også et firma i rivende udvikling, hvor nye forretningsområder udforskes.

DIN KARRIERE, DIN UDVIKLING

Som fuldmægtig hos os får du ansvar allerede fra den første dag. Du kommer til at arbejde med både store og små sager og inden for forskellige retsområder.

Vi rådgiver inden for stort set alle juridiske områder, så hvad enten du interesserer dig for insolvens, M&A, udbud, digitalisering, skat, retssagsførelse - eller noget helt syvende - har vi udfordringer til dig.

Kort sagt giver vi dig en af landets bedste uddannelser og et godt udgangspunkt for din videre karriere som advokat eller rådgiver.

Karriereakademi

Via vores interne Karriereakademi sætter vi fokus på udvikling af både dine juridiske og personlige kompetencer, projektledelse og rådgivning, således at du vil have det bedste fundament til at skabe værdi for din egen karriere og for firmaet.

Som advokatfuldmægtig vil din faglige udvikling tage afsæt i advokatuddannelsen samt interne aktiviteter i Karriereakademiet, som understøtter den formelle træning du får via advokatuddannelsen. Er du erhvervsjuridisk fuldmægtig har vi et samarbejde med andre advokathuse om interne kompetencegivende kurser.

BLIV OPDATERET

Facebook fortæller vores talentspottere om dagligdagen hos Kammeradvokaten, og man kan på den måde få et indtryk af måske kommende kolleger og af arbejdspladsen. 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for studerende og modtage studierelevante nyheder om karrieremuligheder, arrangementer og andre tilbud til studerende.

Du kan også følge os på LinkedIn.